liefde
Mijnleven

Oude liefde en een nieuw boek

Afgelopen weekend lag ik op de bank naar het plafond te staren met de muziek van Lana Del Rey op de achtergrond. Een momentje van bezinning en de tijd nemen om te mogen voelen. Muziek inspireert me en kan me terugbrengen naar bepaalde momenten uit mijn leven en de gevoelens die ik toen ervoer opnieuw laten voelen. Een hele bijzonder ervaring en belevenis die ik met liefde koester. Haar muziek inspireerde me tot het schrijven van het volgende stuk. Laten jullie me weten wat je ervan vinden?

De wind door mijn haren
Jouw hand in de mijne
Oh wat gaan we snel

Jij bent de mijne
Kijkt me met verliefde ogen aan
Ik voel kriebels in mijn buik
Hartjes in mijn ogen

Jij en ik voor altijd
Tot de scheuren ontstaan
We schreeuwen en huilen
Onze liefde is aan het vergaan

Ons liefdeslied is over
Het einde van het album
Het laatste hoofdstuk
Van ons liefdesboek

In de aftiteling van onze liefde
Begin jij al een nieuwe film
Met haar in de hoofdrol
Ik blijf achter leeg en hol

Ik verdrink mijn liefde
Met feesten en met wijn
Zie je met haar
Jullie hebben het zo fijn

Oh hart waarom heel je niet
Ik weet niet wat ik moet doen
De jaren zijn voorbij
Ik wil mijn tijd niet verdoen

Ik verdrink mijn liefde
Met feesten en met wijn
En langzaam merk ik
Dat ik mezelf weer kan zijn

Het is de hoogste tijd
Mijn nieuwe boek begint
Jij en ik zijn slechts een fractie
Van een herinnering in mijn hoofd
Onze jaren zijn voorbij
Mijn nieuwe boek gaat over mij

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *