Hi! – Dit ben ik

Ik ben Annet. Ik woon in een appartement in een klein dorpje naast het strand waar ik vaak op zomerse dagen te vinden ben. Naast het strand en het schrijven voor geluksstof word ik blij van reizen, boeken lezen, sporten, een avond op stap met vriendinnen en lekker eten.

Eye opener
Ik dacht altijd dat ik een gelukkig leven had. Ik had een leuke baan, mooi appartement, familie en vrienden om me heen en het leven ging prima. Ik had nooit grote dromen of ambities, mijn leven was toch best oké? Tijdens mijn vakantie op Ibiza drie jaar geleden kwam ik tot het inzicht dat ik niet mijn eigen leven leidde. Ik leidde het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde en anderen van mij verwachtte. Ik had me nooit verdiept in wie ik nu eigenlijk ben, waar ik blij van word en wat mij energie geeft.  Deze vakantie was voor mij een eye-opener. Ik wilde ontdekken waar ik oprecht gelukkig van word en begon een zoektocht naar geluk en naar mezelf.

Mijn ontdekkingstocht
Ik las talloze boeken, luisterde podcasts, ging op Yoga retreat in Ibiza, deed workshops en begon aan een opleiding NLP. Wat was dit gaaf en wat kreeg ik hier een energie van! Ik leerde niet alleen ontzettend veel over mezelf (wat soms confronterend en pijnlijk was) maar ook wat geluk voor mij betekent. Ik leerde bewust keuzes te maken, met mensen om te gaan die mij energie geven en mijn kijk op het leven veranderde positief. Het grootste inzicht dat ik kreeg is dat het leven geen zoektocht is naar geluk. Geluk zit namelijk al in jezelf, het enige wat je hoeft te doen is contact te maken met jezelf en ontdekken wat jou gelukkig maakt en daar jouw tijd en energie in steken. Klinkt misschien heel lastig, maar is heel simpel. Daarom deel ik graag mijn levenslessen en inzichten via praktische en eenvoudige tips