10x dingen die mensen doen die eigenlijk best raar zijn

1. Dat sommige mensen op hun gemakje door de winkel slenteren en dan bij de kassa staan te zuchten als ze wat langer moeten wachten in de rij omdat ze dan plotseling haast hebben.

2. Mensen die hun auto zo dicht mogelijk bij de ingang van de sportschool parkeren om niet zo ver te hoeven lopen en dan vervolgens op de loopband gaan staan.

3. Dat we snel de andere kant op kijken of onze telefoon pakken als een krantenverkoper op straat ons aan wil spreken.

4. Dat we moeilijk doen over het drinken uit andermans glas maar ondertussen wel met een wildvreemde in de kroeg staan te zoenen.

5. Dat we collega’s, vrienden of familie die we in de kroeg of op een feest tegenkomen drie zoenen gaan geven terwijl we ze in het dagelijks leven gewoon begroeten met een simpele ‘hoi’ en doorgaan met de dagelijkse bezigheden.

6. Dat de hapjes die op tafel staan binnen no-time worden opgegeten maar niemand de laatste durft te pakken omdat ze dan niet onbeleefd willen overkomen. Hoezo? Je hebt net de helft van die schaal opgegeten

7. Dat mannen wel mogen wildplassen en we daar niet raar van op kijken maar van een gehurkte vrouw langs de weg wel.

8. Dat we mensen die we ‘s ochtends vroeg op straat tegenkomen begroeten met ‘goedemorgen’ terwijl we diezelfde mensen ‘s middags voorbij lopen zonder begroeting.

9. Dat we in de lift ons te ongemakkelijk voelen om een gesprek aan te knopen met anderen maar ze dan wel een fijne dag wensen als we de lift uitstappen.

10. Dat we in een tijd leven waarin mensen te bang zijn om op elkaar af te stappen in de kroeg maar via Social media wel een gesprek durven beginnen met een wildvreemde.

Ik geloof dat iedereen in staat is om meer geluk te ervaren door bewust te leven vanuit een positieve mindset. Je hebt geen invloed op het verleden en de toekomst. Het enige waar je invloed op hebt is de manier waarop jij erover denkt. Geluksstof stimuleert een positieve mindset met no-nonsense en praktische content

Ontdek jouw geluksformule

 

Jouw gedachten bepalen hoe je tegen de wereld en jezelf aankijkt. Alles wat je in de wereld ziet is het resultaat van hoe jij erover denkt.

Echter zijn jouw gedachten niet wie je werkelijk bent. En als je niet je gedachten bent wie ben je dan wel?

Dat ga je ontdekken in dit e-book. Met 9 praktische stappen krijg je inzicht in je eigen brein, denkpatronen, gedrag en communicatie

 

 

Niets missen? Sluit je aan:

Meer geluksstof lezen

Het doel van het leven –levenspad en zielsbestemming

Sta jij wel eens stil bij de vraag wat je hier eigenlijk op aarde doet en wat het doel is van het leven? Je kunt hier eindeloos over nadenken, er zijn talloze boeken over geschreven maar niemand heeft het antwoord nog gevonden. Dat is ook niet zonder reden.. er is...

Mijn ontdekkingsreis: dit is wat ik doe om mezelf te ontwikkelen

De afgelopen jaren hebben ik me verdiept in zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik noem het een ontdekkingstocht naar mezelf. Ik wilde ontdekken waar ik gelukkig van word, welke overtuigingen ik over mezelf en de wereld heb, wat ik heb meegekregen vanuit mijn...

Ik geloof dat iedereen in staat is om meer geluk te ervaren door bewust te leven vanuit een positieve mindset. Je hebt geen invloed op het verleden en de toekomst. Het enige waar je invloed op hebt is de manier waarop jij erover denkt. Geluksstof stimuleert een positieve mindset met no-nonsense en praktische content.

Blijf op de hoogte