Disclaimer

 

Ik geef mijn eerlijke mening over de onderwerpen waarover ik schrijf. Alle onderwerpen zijn door mij zelf uitgezocht. Als ik over producten of diensten schrijf heb ik ze zelf gekocht. Als het om een samenwerking gaat vermeld ik dit duidelijk bij mijn artikelen. Ik zal dan nog steeds mijn objectieve mening geven en ik schrijf alleen over commerciële producten waar ik echt enthousiast over ben.

De foto’s die ik op mijn blog gebruik zijn stockfoto’s en zelfgemaakte foto’s. Bij stockfoto’s gaat het altijd om foto’s waarbij geen bronvermelding verplicht is. Alle content op Geluksstof schrijf ik zelf en het is niet toegestaan om dit over te nemen. Dit geldt ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Mocht je een foto willen overnemen van mijn blog, laat het mij dan weten via info@geluksstof.nl.

 

Affiliate links

www.affiliatesite.nl is een partner van het Bol.com Partnerprogramma, een affiliate programma gemaakt om websites te voorzien van commissie voor adverteerders. Dit houdt in dat het voor mij mogelijk is om een kleine commissie te ontvangen wanneer er doorgeklikt en gekocht wordt op een partnerwebsite. 

Ik geloof dat iedereen in staat is om meer geluk te ervaren door bewust te leven vanuit een positieve mindset. Je hebt geen invloed op het verleden en de toekomst. Het enige waar je invloed op hebt is de manier waarop jij erover denkt. Geluksstof stimuleert een positieve mindset met no-nonsense en praktische content.

Blijf op de hoogte