Hi! – Dit ben ik

Ik ben Annet. Ik woon in een appartement in een klein dorpje naast het strand waar ik vaak op zomerse dagen te vinden ben. Naast het strand en het schrijven voor geluksstof word ik blij van reizen, boeken lezen en een avond op stap met vriendinnen en lekker eten. Ik sta 4 keer in de week met dumbells in de sportschool te jongleren, nouja niet echt natuurlijk. Maar een fanatieke fitnesser ben ik wel. Dat maakt mij een fitte meid, en geen #fitchick.

Waarom geluksstof?

Ik ontdekte dat geluk vooral een mindset is. Dat je de inhoud van een gebeurtenis of zaak niet kunt veranderen maar wel de manier waarop jij ernaar kijkt. Door dat te veranderen en te leven in acceptatie ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. En dat is precies waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig houd. Ik wil mensen bewuster naar zichzelf en de wereld om hen heen laten kijken. Iedereen kan namelijk dat geluksgevoel ervaren. Natuurlijk is het onmogelijk om altijd gelukkig te zijn. Het leven is soms gewoon even k*t en dat is prima. Want juist het accepteren en erkennen van het feit dat het niet altijd feest is – en je soms best wel eens een baaldag mag hebben – zorgt voor meer liefde voor jezelf. Het leven is niet heel ingewikkeld, je bepaalt zelf hoe ingewikkeld het is. Het is een kwestie van het trainen van je mindset. Jij bent de bestuurder van je eigen gedachten. Het sturen van je gedachten in een positieve richting zorgt voor vrijheid, blijheid en geluk. Met mijn tips en uitleg laat ik je graag zien hoe ik dat aanpak en hoe jij dit kunt toepassen op jezelf.

Let’s get social

Blijf op de hoogte en raak geïnspireerd. Volg Geluksstof op social media.

Wil je iets vragen of zomaar iets met mij delen? Dat kan!

Stuur je bericht naar:  info@gelukssstof.nl
of
Vul onderstaand contactformulier in.

Ik vind het leuk om van je te horen!

Ik geloof dat iedereen in staat is om meer geluk te ervaren door bewust te leven vanuit een positieve mindset. Je hebt geen invloed op het verleden en de toekomst. Het enige waar je invloed op hebt is de manier waarop jij erover denkt. Geluksstof stimuleert een positieve mindset met no-nonsense en praktische content.

Blijf op de hoogte